Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-03-2018 07:34:54

SebastianeChild
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-03-2018
Messages: 3

Nike Heren

Als je dacht dat de meerkleurige Flyknit-golf voorbij was, zal dit Nike Heren bericht je zeker twee keer bedenken. Op dit moment verkrijgbaar met de exclusieve NSW-dealer Size? in het Verenigd Koninkrijk is dit paar groen / blauw / zwart Nike Flyknit Lunar1 +. Hoewel deze er ongeveer hetzelfde uitzien als het aanbod van de vrouw, zijn dit in feite mens-kicks. Lees verder na de sprong voor een gedetailleerde blik op dit nieuwste paar Nike Flyknit Lunar1 + s en zorg ervoor dat je naar Size gaat? nu naar de politie.

Met de huidige grafische richting voor de Nike Foamposite zou de Shooting Stars-versie de scène van de sneaker absoluut in vuur en vlam zetten als hij daadwerkelijk voor de release was vrijgegeven. Aangezien Penny Hardaway de enige is die het eerder genoemde paar kicks bezit, heeft dat de sneaker-customizer FETTi D'Biasi er niet van weerhouden om zijn eigen vertolking te creëren. Bij gebruik van de "Whiteout" Foamposite One als basis, Nike Schoenen Sale transformeert D Biasi de schoen in nog een andere unieke custom creatie. Bekijk een gedetailleerd overzicht van zijn laatste oeuvre na de sprong en zorg ervoor dat je een bericht achterlaat in de opmerkingen hieronder.

Met een paar kleurstellingen die hun verkooprondes in de Verenigde Staten maken, lijkt het erop dat dit nieuwste Nike Air Max Ultra paar Nike Air Max Plus TNs voor de dames niet hetzelfde pad zal volgen. Met een zuiver zwart en chroom kleurenpalet voegt dit paar zich bij de lijst met andere kleurstellingen die geen weg vonden naar retailers hier in de VS. Ondanks dat je niet fysiek naar je favoriete winkelplek kunt lopen om deze op te halen, kunnen alle lady sneakerheads deze met dank aan Foot Locker EU bestellen. Bekijk enkele extra hoeken na de sprong en zorg ervoor dat je een regel neerzet in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

Dit was voor het eerst te zien in september en het ziet eruit als een nieuwe colorway Nike Hardloopschoenen voor de Nike Lunar Internationalist. Hij heeft nog een andere colorway van de tap om januari 2014 uit te geven. Sinds september is er een mooie tonale grijs- en ornage-kleurenschema op de radar. van je sneaker kijkplezier. Flush met een lichte grijstint die door zijn klassieke bouwwerk stroomt, de krachtige hits van oranje nemen de tong en tussenzool over. Bekijk hieronder enkele gedetailleerde hoeken en ga zeker naar de exclusieve Nike Sportswear-dealer Hanon voor pre-orders.

Toen ik vorige week al snel naar de kerst Nike KD VI keek, lijkt het erop dat er een aantal nieuwe invalshoeken zijn ontstaan. Gepland om te releasen op 26 december, zullen deze kicks zeker hun weg vinden naar de top van vele wishlists voor sneakerheads. De pot verzoeten zal het feit zijn dat jullie allemaal sneakerheads deze inderdaad aan KD's voeten zullen zien terwijl zijn OKC Thunder de New York Knicks on Xmas-dag zal overnemen. Met een schone mix van licht karmozijnrode, gouden en groene gloed, zal er zeker veel geld van de kerstman worden uitgegeven als deze gewrichten eenmaal zijn gevallen. Lees na de sprong verder om de nieuwste foto's van deze aankomende release te bekijken en zorg ervoor dat je een bericht achterlaat in de sectie Reacties hieronder.

De zaken hebben echt voor zowel Kobe Bryant als de Nike Zwart Nike Kobe-lijn opgepakt. Met zowel het Nike Kobe Prelude-pack als de onlangs onthulde Nike Kobe 9 dominerende sneaker-headlines over de hele linie, zou Kobe's seizoensdebuut morgen niet op een beter moment kunnen komen. Als je ziet hoe beide bovengenoemde packs de komende weken uitkomen, hoe zouden jullie sneakerheads dan denken aan een volledig witte verzameling Kobe-signature-modellen? Blijkbaar is tijdens een Nike-evenement in Hong Kong afgelopen week zo'n verzameling tentoongesteld. Lees verder na de sprong om nog een paar keer te kijken naar de monochrome collectieve groepering en zorg ervoor dat [img]http://www.roomgoalswoaw.nl/images/large/nike heren-015jnu.jpg[/img] u ons een bericht stuurt in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

Hors ligne

 

Pied de page des forums