Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-02-2018 09:19:44

WalkerBroad
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-02-2018
Messages: 4

New Balance heren

ÿþDeze nieuwe colorway van de Asics Gel New Balance heren Saga-sneaker is gepland voor de volgende lente, waardoor Wu-Tang-fans een run krijgen voor hun geld. Over het algemeen bedekt met geel suède, is de lage bovenste runner in contrast met zwarte zijpanelen, met spikkels die betrekking hebben op de tussenzool. Getraceerd met een subtiele gom buitenzool, zal de klassieke sneaker in 2013 worden vrijgegeven bij Asics retailers wereldwijd, zoals BAIT.Asics blijft zeker stijgen in populariteit en zij hebben niet opgehouden te stoppen met het vrijgeven van retro modellen zoals de Gel Lyte III of Gel Saga. Een blik op hun collectie van 2013 die zichtbaar is in de bovenstaande galerij, toont zes stijlvolle sneaker-modellen die in januari 2013 uitgebracht zouden moeten worden. Er zijn 3 Gel Saga- en 3 Gel Lyte III-modellen met colorways die zeker een hit zijn en zijn gemaakt van suède en synthetische materialen.

Morgen, 22 september, debuteert Foot Patrol in Londen met zijn eerste samenwerking met Asics. De twee besloten om te werken aan de Asics Gel Saga II, die hier in detail wordt gezien, en geïnspireerd op natuurlijke materialen zoals hout, metaal en rubber. De kicks zullen morgen bij Foot Patrol debuteren, waarbij de eerste 100 verkocht worden ondergebracht in genummerd houten boxen. Fanatici buiten Londen kunnen verwachten dat de kicks zullen verschijnen bij geselecteerde Asics-dealers op 29 september. Op 22 september 2012 zal New Balance 247 Sneaker Store Foot Patrol hun eerste samenwerking met Sneaker Fraternity favoriet ASICS uitbrengen. Hun versie van The Gel Saga II £ 115,00 RRP haalt zijn inspiratie uit het handwerk van natuurlijke materialen; Hout, metaal en rubber. Van de zool omhoog zie je de inspiratie tot leven komen, te beginnen met de rubberen zool naar de op hout geïnspireerde bovenkant.

Asics houdt een behoorlijk actievolle line-up en voor hun volgende release vertraagt het niet een New Balance sneakers beetje. De Asics GT-II is binnenkort verkrijgbaar in deze wit / smaragd gekleurde colorway, een klassieke constructie van suède en mesh met grijze accenten en een heel traditioneel gevoel. Zoek naar hen bij geselecteerde retailers zoals Overkill begin september. Als de colorway niet genoeg is van een indicator, trekt deze asics zijn lijn in het zand met het woord lady in de beschrijving, maar is nog steeds fris. Op zijn beurt buffert het Asics Gel Lyte III-model hits van babyblauw met een neon-limoen die zowel verfrissend is als extreem moeilijk te missen. Deze set sneakers is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Asics-winkels, waaronder aFew.

De Ronnie Fieg x Asics Gel Saga Neptune is eindelijk klaar om zijn volledige release te zien. De sneaker komt in twee vormen met de meest ingewikkelde een bundel die een tas bevat die overeenkomt met de sneakers en een hoed die de uitdrukking Just Us in wit New Balance 574 schrift draagt. Dat zal je ongeveer $ 225 opleveren, maar als het gewoon de kicks is die je wilt, zal je ongeveer $ 145 rennen. Ronnie Fiegs nieuwste release van Asics zal zoals gewoonlijk een scorcher worden, zelfs als hij met een koele neptune blauw als accentkleur ging. Hier zijn een paar close ups van de nog te verschijnen Asics Gel Saga Neptune Blue in al zijn suede glorie en van het uiterlijk liet hij een paar paar eerder vandaag als een Kithstrike. Er is nog steeds een kans om een paar in de toekomst te bemachtigen, maar net als bij de meeste van zijn drops zal er een kleine kans zijn, dus blijf op de hoogte.

De Asics GT-II Nederland heeft al in Amsterdam uitgebracht, maar staat nog steeds voor een zeer beperkte release op een select aantal andere Asics-winkels. Een van die winkels is The Good Will Out en daarom hebben ze een paar nieuwe, zeer gedetailleerde opnamen van de schoen. De suede en mesh runner wordt compleet geleverd met twee sets veters en een speciaal Nederlands voetbed om zijn zeldzaamheid te bewijzen en zal op 28 juli in de winkels vallen. Hopelijk blijft er nog een paar over voor de online release die volgt. De Asics Gel Lyte III Infrarood heeft planken geslagen met een behoorlijk duidelijke impact omdat het aanvoelt als een van de betere algemene releases die Asics dit jaar heeft uitgebracht, maar die we maken een grapje Asics gaat zelden fout als het gaat om hun kleurstellingen. Hier is nog een blik op de sneaker die momenteel beschikbaar is bij geselecteerde retailers zoals End als je geïnteresseerd bent. De schoen heeft infraroodaccenten die opvallen tussen zwart en wit suede en mesh details in een onmiskenbare combinatie.

Voor zijn nieuwste ontwerp is Asics geïnspireerd door het Olympisch Team Nederland. Het resultaat van de gezamenlijke inspanning is dit paar Asics GT-II, dat een overwegend oranje bovenwerk met wit heeft op de ASICS-zijpaneel-branding en de teenendoos. Hints van rood en blauw zijn ook zichtbaar op de bovenste veterogen en buitenzool. De schoen zal worden uitgebracht met de New Balance dames Nederlandse Olympische sporttas exclusief in de winkel bij SEVENTYFIVE in Amsterdam op 21 juli, terwijl de officiële Europese releasedatum gepland staat op 28 juli. Nog voor morgen beschikbaar, 30 juni bij geselecteerde accounts waaronder SNS en End is de Woei x Asics Gel-Lyte III "Cervidae" -samenwerking. De schoen heeft een unieke combinatie van bruin, bruin en witte kleur, terwijl de extra functies bestaan uit het vervangen van de standaard bovenste oogjes met metalen trail-haken, zigzagstikken op de teenendoos en subtiele 3M-details. De kicks debuteerden vorige week in Woei [img]http://www.ceranex.nl/images/large/new balance heren-043yai.jpg[/img] en worden morgen vrijgegeven en worden morgen vrijgegeven bij een select aantal andere Asics-winkels.

Hors ligne

 

Pied de page des forums